Subota, 27. srpnja 2024.

Nogometaši Graničara počinju s pripremama za viši rang, evo tko je sve stigao, a tko napustio klub

Nogometaši Graničara iz Đurđevca s pripremama za natjecanje u Trećoj hrvatskoj nogometnoj ligi Sjever započet će 15. srpnja.

Iz kluba su izvijestili da će se tada održati prozivka i prvi trening uz nova lica od kojih neka još nisu predstavljena javnosti. Kad je pak riječ o pripremnim susretima do kraja ljetne stanke, seniori će igrati protiv mađarskog Nagyatada, Moslavca iz Popovače, Libertasa iz Novske, Moslavine iz Kutine i drugih momčadi.

Spomenimo i da su se u klubu oprostili od vratara Svena Gorjanca, braniča Ivana Vargića i krilnog veznjaka Marka Miklaušića. Stigli su pak Marin Nikolić, Adrijan Coha, Danijel Brčić, Dorian Mikičić, Luka Pigac, Robert Rokinger i Ivano Lazić. Istaknimo da je Nikolić bivši igrač Lokomotive i Osijeka, dok je Coha kratko vrijeme nosio dres zagrebačkog Dinama, obojica u mlađim kategorijama.

>> ODLIČNA SEZONA GRANIČARA Radman: Juniori su ostvarili povijesni uspjeh, seniori su dominirali, a sjajni su bili i kadeti

Kad je pak riječ o juniorima, njihova novoformirana momčad koja će se natjecati u Prvoj HNL okupit će se još ranije, odnosno 13. srpnja i to pod vodstvom novog trenera Marija Vodanovića.

– Oni su dogovorili također nekoliko pripremnih utakmica jer prvenstvo u najvišem razredu hrvatskog nogometa počinje 11. kolovoza. Formu će brusiti protiv mađarskog Kaposvara, Maksimira, Grafičar Vodovoda, Karlovaca i Dubrava Tim Kabela, ali bit će tu još utakmica – naglasili su u Graničaru.

Juniori koji će se natjecati i braniti naslov u Regiji Sjever započet će pripreme sa seniorima, dodali su.

– Njihov stožer dogovorio je utakmice protiv kadeta Slaven Belupa, kadeta Križevaca, kadeta Naftaš Ivanića, kadeta Bjelovara i seniora Novog Virja. Isto tako, još je nekoliko otvorenih termina za prijateljske utakmice – zaključili su u đurđevačkom klubu.

zatvori