Subota, 27. srpnja 2024.

FOTO [4. NL BJ-KC-VT] Prvak Tehničar se za kraj sezone uz 14 golova poigrao sa Čazmom, Bratstvu treće mjesto

Četvrta nogometna liga Bjelovar-Koprivnica-Virovitica došla je do svog kraja – danas su odigrane sve utakmice posljednjeg 26. kola i nogometaši odlaze na ljetni odmor, a liga prestaje postojati.

Podsjetimo, klubovi s područja Koprivničko-križevačke županije koji igraju u ovoj ligi izrazili su želju za istupanjem, odnosno osnivanjem Elitne lige koja će startati od jeseni, a u kojoj će uz osam županijskih predstavnika iz Četvrte lige pravo igranja imati i prvih šest klubova iz Prve županijske nogometne lige.

>> NOVOSTI NA TRAVNJACIMA Od iduće godine igrat će se Elitna liga, Mađarić: Četvrta liga dala je svoje, želimo naše derbije i povratak gledatelja

Kad je pak riječ o rezultatima današnjeg posljednjeg kola, vodeći Tehničar na Starom bregu bio je i više nego uvjerljiv protiv posljednjeplasirane Čazme pobijedivši sa čak 14:1, dok je u prvom županijskom derbiju igranom u Ferdinandovcu istoimeni domaćin rezultatom 5:0 bio bolji od Podravca iz Virja. U drugom županijskom derbiju na Krbuljinu su se sastale molvarska i kloštranska Mladost, a slavili su Molvarci uz rezultat 4:0.

Borac je na domaćem terenu poražen s 2:0 od Slatine, a Bratstvo je pak bilo uspješno na gostovanju protiv drugoplasirane Bilogore 91 gdje je pobijedilo 3:1 te je tako sezonu završilo na trećem mjestu.

Sloga je u Zdencima rezultatom 2:1 slavila protiv Graničara iz Legrada, a Garić i Dinamo iz Predavca u Garešnici su još odigrali 3:1.


Rezultati igranja 26. kola Četvrte nogometne lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica:

NK Garić – NK Dinamo (Pr) 3:1
NK Tehničar (Cv) – NK Čazma 14:1
NK Ferdinandovac – NK Podravac (V) 5:0
NK Borac – NK Slatina 0:2
NK Bilogora 91 – NK Bratstvo 1:3
NK Mladost (Mo) – NK Mladost (KP) 4:0
NK Sloga (Z) – NK Graničar (L) 2:1

Tablica Četvrte nogometne lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica:

zatvori