Četvrtak, 9. svibnja 2024.

FOTO Vrijedni radnici Komunalca postavili binu za sutrašnji bogat kulturno-umjetnički program

Sve je spremno za manifestacije “Tradicija naših starih” i “Sajam domaćih proizvoda” koje će se održati u sklopu proslave 31. rođendana Koprivničko-križevačke županije.

>> FOTO Obilježen Dan Koprivničko-križevačke županije, Koren: Iza nas je razdoblje važnih projekata, učinili smo županiju boljim i ljepšim mjestom za život

Manifestacija se održava na Zrinskom trgu u Koprivnici, a danas su vrijedni radnici Komunalca postavili binu na trgu. Osim bine, postavljeni su i štandovi na kojima će se sa svojim domaćim proizvodima predstaviti oko šezdesetak izlagača, poljoprivrednih gospodarstava, malih obrtnika i udruga.

Dodajmo kako sve posjetitelje očekuje bogat kulturno umjetnički program na kojem će nastupati 130 sudionika KUD-ova, folklornih ansambala te likovnih udruga. Cjelokupni program započinje sutra u 10 sati.

Posjetitelje očekuje i prodajna izložba tradicijskih kolača, starina, zlatoveza i likovnih djela te promocija županijske bibliobusne službe.

Podsjećamo i kako u 18 sati počinje koncert “Glazbena šetnja kroz Županiju” u organizaciji Zajednice kulturno–umjetničkih udruga u Domoljubu. Nastupaju vokalni sastavi i tamburaški orkestri koji će izvoditi pjesme Podravine i Prigorja.

Snimio Valentino Štefanek
Snimio Valentino Štefanek.
Snimio Valentino Štefanek.
Snimio Valentino Štefanek.
Snimio Valentino Štefanek.
Snimio Valentino Štefanek.
Snimio Valentino Štefanek.

 

zatvori