Nedjelja, 5. svibnja 2024.

Vratarka Antonia Tucaković također ostaje vjerna dresu Podravka Vegete: Svi znaju da je ovo moj klub i da ću davati maksimum za njega

Vratarka Antonia Tucaković će i sljedeće dvije sezone ostati vjerna dresu Podravka Vegete.

U koprivničkom klubu govore da je Tucaković potpisala novi ugovor do 2026. godine, a istaknula je kako je sretna ostankom u Podravki.

– Svi naravno već znaju da je ovo moj klub i da ću davati svoj maksimum za njega. Jako sam zadovoljna trenerom i načinom rada u ovoj sezoni te se nadam što boljim rezultatima u narednim sezonama – naglasila je Tucaković.

U Podravka Vegeti još podsjećaju da je Tucaković od svog dolaska do danas s najtrofejnijim ženskim rukometnim klubom osvojila šest prvenstvenih naslova i šest u Kupu. Osim klupskih uspjeha treba spomenuti i onaj reprezentativni, srebro s Mediteranskih igara u Oranu iz 2022. godine. Kroz sve ove godine nanizala je nastupe i u europskim klupskim natjecanjima, Ligi prvakinja te EHF Kupu.

– Osvrnimo se i na ovu sezonu u kojoj je napravljen iskorak u Europskoj ligi te su se pod vodstvom trenera Ivice Obrvana rukometašice Podravka Vegete plasirale u četvrtfinale Europske lige, a u domaćem su prvenstvu Podravkašice bez poraza i sa sedam bodova ispred aktualnih prvakinja zagrebačke Lokomotive. Prekrasan je to niz rezultata za najiskusniju članicu prve ekipe koja je u Koprivnicu stigla sa samo 14 godina te je svoju sportsku karijeru gradila dugi niz godina s puno predanosti i upornosti te i dalje ostaje vjerna klubu u kojem je napravila svoje prve profesionalne rukometne korake – zaključuju.

>> Vratarka Lucija Bešen ostaje u Podravka Vegeti: Veseli me što ću i dalje nositi ovaj dres i ispisati nove uspjehe

Podsjetimo, novi ugovor s klubom jučer je potpisala i vratarka Lucija Bešen.

zatvori