Nedjelja, 5. svibnja 2024.

Vratarka Lucija Bešen ostaje u Podravka Vegeti: Veseli me što ću i dalje nositi ovaj dres i ispisati nove uspjehe

Vratarka Lucija Bešen ostaje u redovima Podravka Vegete i sljedeće dvije sezone.

Novi ugovor s Podravka Vegetom potpisala je na dvije godine i boje koprivničkog kluba branit će do 2026. godine, poručili su.

Bešen je po potpisivanju ugovora izrazila zadovoljstvo ostankom u Koprivnici.

– Sretna sam što mi je klub dao povjerenje i što smo dogovorili nastavak suradnje. Veseli me što ću i u idućim godinama nositi ovaj dres i ispisati nove uspjehe kako u domaćim natjecanjima tako i u Europi – kazala je.

Podsjetimo, Bešen je u prošloj sezoni s Podravkom osvojila Kup i plasirala se u grupnu fazu Europske lige, a sezona koja je u tijeku već je u ovom trenutku u potpunosti nadmašila prošlogodišnje rezultate – napravljen je iskorak u Europskoj ligi te se ekipa plasirala u četvrtfinale ovog natjecanja, a u domaćem su prvenstvu Podravkašice bez poraza i sa sedam bodova ispred aktualnih prvakinja zagrebačke Lokomotive.

– Velik doprinos u rezultatu uz igračice imale su i vratarke stoga dodatno veseli činjenica da će Lucija svoj profesionalni put nastaviti u redovima Podravka Vegete. S nepunih 25 godina Lucija je standardna hrvatska reprezentativka i vlasnica bronce s Europskog prvenstva 2020. godine u Danskoj. S obzirom na njezinu ambicioznost, fokus i maksimalnu posvećenost profesionalnim ciljevima, nema sumnje da će Lucija nastaviti s odličnom formom i u nadolazećim sezonama – zaključili su u klubu.

zatvori