Ponedjeljak, 29. travnja 2024.

Podravkašice večeras gostuju u Sesvetama, trener Obrvan: Želimo igrati najbolje što možemo i pripremiti se za kvalifikacijske utakmice Europske lige

Rukometašice Podravka Vegete večeras će na gostovanju igrati utakmicu devetog kola Prve hrvatske rukometne lige za žene protiv Sesveta.

Utakmica će se igrati u sportskoj dvorani Gimnazije Sesvete s početkom u 19 sati, a u koprivničkom klubu govore da su Sesvete ekipa koja se trenutno nalazi na sedmom mjestu prvenstvene ljestvice.

Utakmicu je najavio trener Podravkašica Ivica Obrvan.

– Igramo prvenstvenu utakmicu kojom ulazimo u ritam od sljedećih 10 dana kad igramo četiri utakmice i to dvije domaćeg prvenstva te dvije kvalifikacijske utakmice. Želimo u ovoj utakmici igrati najbolje što možemo pa da se što bolje pripremimo za 18. i 19. studenog kad igramo dvije vrlo važne utakmice protiv švicarske ekipe jer nam je velika želja da uđemo u grupnu fazu Europske lige. Naporan je ritam, već u utorak igramo s rukometašicama Osijeka, a u Sesvete idemo s najboljim mogućim sastavom uz respektiranje protivnika te želimo ući motivirano, pružiti što bolju igru i zabilježiti pobjedu – rekao je.

>> Podravkašice će obje kvalifikacijske utakmice za Europsku ligu igrati u Koprivnici, Obrvan: Na papiru smo bolja ekipa, no očekivanja nas ne smiju zavarati

U sličnom je tonu nastavila kapetanica Podravke Larissa Kalaus.

– To je mlada ekipa koju svakako ne treba podcjenjivati. Naš je cilj kao i uvijek odigrati kvalitetnu i jaku obranu te postići što više lakih pogodaka, kao i uigrati zadatke koje smo dogovarali ovaj tjedan, a sve u svrhu pripreme za kvalifikacijske utakmice Europske lige koje nas očekuju idućeg vikenda – zaključila je.

zatvori