Ponedjeljak, 29. travnja 2024.

Podravkašice ove nedjelje dočekuju Dalmatinku, trener Obrvan: Očekujem dobar angažman i pristup naših igračica

Rukometašice Podravka Vegete ove će nedjelje u Koprivnici igrati utakmicu osmog kola Prve hrvatske rukometne lige za žene s Dalmatinkom iz Ploča.

Susret počinje u 17 sati i igrat će se u Školsko sportskoj dvorani Josip Samaržija-Bepo, a u koprivničkom klubu podsjećaju da Podravkašice trenutno imaju 100-postotni učinak s prikupljenih 16 bodova te se s nalaze na prvom mjestu.

Svoje viđenje nadolazećeg susreta osmog kola dao je trener Podravkašica Ivica Obrvan.

– Imali smo uspješan, ali jednako tako i naporan ritam što se tiče dalekog putovanja. Osjeti se kod djevojaka da su prošle dosta kilometara u autobusu. Međutim, trenažni proces je u tijeku nakon kratkog odmora i već u nedjelju nas očekuje ponovno isti protivnik Dalmatinka s kojom smo igrali prije nekoliko dana. Poznajemo ih sada nakon ove utakmice gdje su one odigrale jako dobro prvo poluvrijeme. Očekujem dobar angažman i pristup naših igračica da zabilježimo još jednu pobjedu i da nastavimo u tom ritmu prije početka Svjetskog rukometnog prvenstva, a završno s dvije kvalifikacijske utakmice za plasman u Europsku ligu. Ja vjerujem da i hoćemo, atmosfera je dobra i sve cure su na broju. Mogu biti zadovoljan u ovom trenutku, međutim svaki novi dan iziskuje novo ponavljanje, novu koncentraciju i motivaciju jer ono što je iza nas je prošlo i moramo se okrenuti budućim stvarima – rekao je trener.

>> Podravkašice uvjerljive protiv Dalmatinke, Šimara postigla najviše pogodaka

U istom je tonu nastavila kružna napadačica Podravke Sara Šenvald.

– U nedjelju nas očekuje utakmica protiv Dalmatinke. Budući da smo prošli vikend ostvarili pobjedu u gostima, isto očekujemo i u narednom kolu na domaćem terenu. Važno je da popravljamo greške koje su se događale, a ponovimo neke dobre stvari te da sve cure dobiju minutažu i da ju maksimalno iskoristimo – zaključila je Šenvald.

zatvori