Nedjelja, 29. rujna 2024.

Jakšić potpisao ugovor s novom koprivničkom pedijatricom dr. Crnčić-Orlić

Koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić potpisao je ugovor o isplati poticajne naknade i sufinanciranja troškova najamnine s pedijatricom Miljenkom Crnčić-Orlić.

Liječnica dolazi iz Pule, a njena prijava jedina je pristigla na natječaj.

Podsjetimo gradski vijećnici su na posljednjoj sjednici prihvatili program mjera osiguravanja specijalističke zdravstvene zaštite na području Koprivnice.

Pedijatrici je tako dodijeljena poticajna naknada u iznosu nešto većem od 13.200 eura, a bit će joj sufinancirani i troškovi najamnine u razdoblju godine dana.

>> FOTO Grad Koprivnica pedijatru nudi 13.200 eura godišnje i financiranje stanarine s 500 eura mjesečno

Dodajmo da je liječnica obvezna ostati bez prekida u radnom odnosu na neodređeno, puno radno vrijeme u specijalističkoj ordinaciji u Koprivnici najmanje godinu dana od dana potpisa ovog ugovora.

– Navedenim mjerama osigurava se zadržavanje u radnom odnosu s ciljem osiguravanja dostupnosti i kontinuiteta specijalističke zdravstvene zaštite predškolske djece na području Koprivnice – poručili su iz Gradske uprave.

Spomenimo da su svečanom potpisivanju ugovora nazočili i zamjenica gradonačelnika Ksenija Ostriž, pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Ana Mlinarić i ravnateljica Doma zdravlja Koprivničko-križevačke županije Mirjana Hanžeković.

Izvor: koprivnica.hr
Slušaj uživo
zatvori