Utorak, 30. travnja 2024.

FOTO/VIDEO Veselo je u Kalinovcu, održavaju se susreti folklora, a fešta se nastavlja uz popularne Dangube

U sklopu obilježavanja Dana općine Kalinovac te proslave “Lukova v Kalinovcu”, u školsko-sportskoj dvorani Osnovne škole Ivan Lacković Croata večeras se održavaju susreti folklora.

Domaćin ovog događanja je KUD Grgur Karlovčan, a nastupaju KUD Strahoninec, Matica umirovljenika Virovitičko-podravske županije, Zajednica Mađara Grubišno Polje, KUD Delovi i Sesvečice.

Podsjetimo, danas je već odigrana nogometna utakmica između domaćina iz Nogometnog kluba Kalinovac i Nogometnog kluba Drava Novigrad Podravski, dok je Poljoprivredna udruga Kalinovac uz pomoć ostalih udruga s područja općine održala Međunarodnu izložbu rakije.

>> DANI OPĆINE Kalinovac će obilovati sadržajima, priprema se nogometni turnir, koncerti, vatrogasna vježba i izložba rakije

Spomenimo da večerašnjem programu tu nije kraj s obzirom na to da će kroz nekoliko trenutaka početi i koncert popularnih Danguba, a Kalinovčani i njihovi gosti u proslavi će moći uživati i u narednim danima. Detaljan program proslave Dana općine Kalinovac potražite ovdje.

 

Počeli susreti folklora u Kalinovcu

Objavljuje Drava.info u Subota, 14. listopada 2023.

zatvori