Petak, 17. svibnja 2024.

VIDEO Ferenčina nakon Dinama: Nismo realizirali prilike, no tek sam došao i radit ćemo pa će biti bolje

Nogometaši Slaven Belupa jučer su u sklopu osmog kola SuperSport Hrvatske nogometne lige gostovali kod Dinama u Zagrebu, a domaćini su slavili rezultatom 3:0.

Novi trener Farmaceuta Roy Ferenčina nakon utakmice je čestitao Zagrepčanima na pobjedi i rekao da je ona zaslužena.

– Mi svoje prilike nismo realizirali; kod 0:0 imali smo 100-postotnu šansu i nismo zabili, kasnije kod 1:0 opet, i na kraju smo izgubili 3:0. Mogu biti nezadovoljan realizacijom jer sigurno možemo bolje. Tek sam došao, radit ćemo i nadam se da će biti bolje. I dalje ćemo igrati ofenzivan nogomet, no nećemo jurcati na sve strane i igrat ćemo kontrolirano. Trebamo popraviti obranu jer je primljeno previše golova, a malo smo hendikepirani što je Ante Crnac otišao i tražimo zamjenu – kazao je Ferenčina.

>> PORAZ PROTIV DINAMA Slavenaši se s Maksimira vraćaju bez bodova

Spomenimo da će u idućem kolu Slaven Belupo u Koprivnici ugostiti Rijeku, no prije tog susreta gostovat će u Kutini kod Moslavine u sklopu šesnaestine finala SuperSport kupa.

– Gledamo od utakmice do utakmice, imamo prvo Kup koji ćemo, nadam se, proći, a onda nam dolazi Rijeka koja isto ima kvalitetu, no mi igramo na domaćem terenu i pokazat ćemo borbenost i agresivnost, ja se nadam bodovima – poručio je trener.

zatvori