Ponedjeljak, 1. srpnja 2024.

Koprivnički skate park otvara se natjecanjem, osim u skaterskim vještinama, natjecatelji će snage odmjeriti i u bacanju romobila u dalj

Novoizgrađeni skate park pokraj koprivničkih Bazena Cerine ove će subote biti mjesto natjecanja “Rokaj po Podravini 23”, a bit će to ujedno i njegovo službeno otvorenje.

– Vratili smo se nakon male stanke, ovoga puta na novi betonski skate park u Koprivnici gdje će se održati natjecanje i pokazati tko je najbolji u našim krajevima. Uz klasično natjecanje, dodajemo i natjecanje gdje skate vještine i svi kotači na broju nisu potrebni. Nakon natjecanja, druženja i sporta, zabavu i opuštanje selimo u Kulturno kreativni centar Pixel – poručili su koprivnički skateri.

Otvorenje natjecanja predviđeno je za 16 sati, u 16:15 počinje natjecanje, a za 19:15 organizatori su pripremili natjecanje u bacanju romobila u dalj.

>> FOTO Koprivnica je napokon dobila skate park, a reakcije su odlične: Lakše je napredovati ovdje nego na dvije palete i komadu željeza iza kuće

Podsjetimo, izgradnja skate parka počela je krajem prosinca prošle godine, a riječ je o prostoru od 600 kvadratnih metara zamišljenom kao podlozi za razvoj svih koturaljkaških sportova poput skateboarda, rolanja i vožnje romobila.

zatvori