Subota, 18. svibnja 2024.

FOTO Nakon mjeseci nervoze i razrovanih kolnika, stanari pojedinih ulica napokon mogu odahnuti

Da projekt Aglomeracija Koprivnica uistinu ide prema svom kraju, vidi se u ulicama Dubovec, Rudolfa Horvata i Ivana Meštrovića.

Naime, riječ je o ulicama koje su pokrpane, sanirane i asfaltirane nakon opsežnih radova, no na nekim mjestima radovi i iskapanja još uvijek traju.

Podsjetimo, ušli smo u posljednja četiri mjeseca projekta “Poboljšanje vodno-komunalne infrastrukture aglomeracije Koprivnica”, a Zdravko Petras, direktor tvrtke Koprivničke vode, kazao je prije dva tjedna da je, što se tiče kanalizacijskih cjevovoda, izgrađeno oko 86 posto od 102 kilometra, dok je od vodoopskrbnih izgrađeno 87 posto od 32 kilometra. Za grad Koprivnicu je kazao da su radovi u potpunosti dovršeni na novoj mreži, dok je postojeća mreža još uvijek u rekonstrukciji.

>> FOTO Aglomeracija ulazi u završnu fazu, Petras: U Koprivnici su radovi dovršeni na novoj mreži, još se rekonstruira postojeća i slijedi sanacija

– Smatram kako je sve dobro koordinirano i sada ulazimo u fazu kada idemo prema asfalterskim sanacijskim radovima. Nadam se kako će sve biti riješeno do kraja godine – zaključio je tada Petras.

zatvori