Utorak, 14. svibnja 2024.

Uz predstavljanje još novih igrača Močilani počeli s pripremama za nadolazeću sezonu

Nogometni klub Močile predstavio je nova pojačanja za nadolazeću sezonu u Prvoj županijskoj nogometnoj ligi, a momčad je počela i s pripremama.

Novi igrač tako je 16-godišnji bočni igrač Borna Guslov. Prije dolaska u Močile igrao je u mlađim uzrastima Slaven Belupa i Koprivnice, istaknuli su u klubu.

Izvor: NK Močile (Facebook)

Pojačanje je i 20-godišnji polivalentni igrač Luka Varović koji se vratio u Močile nakon što je igrao u Zagorcu i Bratstvu.

Izvor: NK Močile (Facebook)

Klub je osnažio i 19-godišnji sveučilišni reprezentativac Hrvatske Filip Palčić.

Izvor: NK Močile (Facebook)

– Prošao je školu nogometa Slaven Belupa i Koprivnice. Prošlu sezonu igrao je za seniorsku momčad Koprivnice u Trećoj hrvatskoj nogometnoj ligi Sjever. To što je sin podravske nogometne legende Gorana i (bivše) kapetanice hrvatske rukometne reprezentacije i igračice Rukometnog kluba Podravka Vegeta neka Filipu ne bude teret, nego poticaj da bude bolji od njih – poručili su iz Močila.

I 29-godišnji Karlo Kovačić pristigao je u Močile. Prije je igrao u mlađim uzrastima Mladosti iz Molvi, a u seniorskom nogometu za Kalinovac, Mičetinac, Fugaplast iz Gole, Podravec iz Torčeca, Mladost iz Rovinjskog Sela, Prekodravac iz Ždale te Osvit iz Đelekovca gdje je nastupao prošle sezone i zabio četiri gola.

Izvor: NK Močile (Facebook)

Podsjetimo, već smo pisali da su nova imena u redovima Močila još i Luka Perika, Luka Švagelj, Dorian Miller, Josip Horvatinović, Stjepan Šantek i Mateo Šegović. Uz to, klub je napustilo 10 igrača – Uprava se zahvalila Milanu Manojloviću, Amaru Duri, Nikoli Lajneseku, Matiji Cekoviću, Ivanu Joziću, Petru Graniću, Filipu Kranjčeviću, Igoru Čaniju, Filipu Arku te Antonu Tonču Sitaru koji će svoj nogometni put nastaviti u drugim klubovima.

>> TRANSFERI U Močilama prometno k’o na kolodvoru, otišlo 10 igrača, no ima i jakih pojačanja

Spomenimo i da su Močilani pod vodstvom trenera Vedrana Bačija u nedjelju počeli s pripremama, dok je u subotu održan malonogometni turnir povodom 20. rođendana kluba.

Izvor: NK Močile (Facebook)
Izvor: NK Močile (Facebook)
Izvor: NK Močile (Facebook)
zatvori