Petak, 26. travnja 2024.

Podravkašice danas igraju prvu domaću utakmicu nakon zimske pauze, Zadravec: Vjerujem da dva boda ostaju u Koprivnici

Rukometašice Podravke Vegete danas će na domaćem terenu ugostiti ekipu Osijeka.

Utakmica 12. kola Prve hrvatske rukometne lige za žene igrat će se u Školsko sportskoj dvorani Josip Samaržija Bepo s početkom u 14 sati, a bit će to ujedno i prva domaća utakmica nakon blagdanske pauze i prilika da koprivnička publika ponovno da podršku našim rukometašicama. Ulaz u dvoranu je slobodan.

– Ponovno tražimo ozbiljan pristup kao i u svim utakmicama domaćeg prvenstva. Moramo igrati maksimalno i moramo koristiti ove utakmice kako bi igračice koje manje igraju Europsku ligu dobile svoju minutažu. Ponovno trebamo pokazati veliki angažman u obrani i naravno igrati što bolje možemo kako bismo došli do novih bodova – rekao je trener Željko Babić uoči utakmice.

Igračica Nikolina Zadravec također je naglasila neke od bitnih elemenata koje je potrebno zadovoljiti u ovom domaćem nastupu.

– Od prve minute moramo vući maksimalno fokusirano i angažirano i držati ritam svih 60 minuta. Moramo imati fokus na obrani koja mora biti agresivna i iz nje trebamo vući polukontru i kontru da dođemo do što više lakih golova. Svaka od nas mora dati svoj maksimum i znati svoju ulogu. Moramo i dalje njegovati naše vrijednosti, odnose i angažman i vjerujem da dva boda ostaju u Koprivnici – rekla je Zadravec.

>> FOTO Podravkašice na gostovanju s 26 golova razlike pobijedile igračice Umaga

Podsjetimo, u srijedu su Podravkašice odigrale zaostalu utakmicu 11. kola u Umagu gdje su upisale uvjerljivu pobjedu uz rezultat 14:40.

zatvori