Petak, 3. svibnja 2024.

FOTO Članovi Udruge Matice umirovljenika Koprivnica zadovoljni novim prostorima, Dedi: Nastojimo biti aktivni na svim poljima, organizirali smo tribine, putovanja, sportske susrete…

Članovi Udruge Matice umirovljenika Koprivnica zadovoljni su novouređenim prostorijama.

Rekao je to predsjednik udruge Slavko Dedi prilikom posjeta koprivničko-križevačkog župana Darka Korena i njegovih suradnika.

>> FOTO U Koprivnici otvorene nove prostorije Udruge Matice umirovljenika

Dedi je zahvalio županu na pomoći kojom je omogućeno funkcioniranje udruge istaknuvši kako su članovi sretni što u posljednjih godinu dana imaju novi dom i adekvatan prostor za različite oblike druženja.

– Bez vaše pomoći uistinu ne bismo mogli djelovati i skrbiti o više od 300 naših članova koji ovdje pronalaze svoje mjesto i osjećaju se kao kod kuće. Sve je više novih članova, nastojimo biti aktivni na svim poljima, organizirali smo i tribine, putovanja i sportske susrete kako bi i u ovoj trećoj dobi dali svoj doprinos zajednici koju smo stvarali – kazao je Dedi.

Koren je pak čestitao vodstvu udruge na uspješnom radu u protekloj godini i zahvalio na konstruktivnoj suradnji koja je prožeta međusobnim uvažavanjem dodavši kako je napredak u radu udruge evidentan.

– Županija kroz brojne programe i subvencije provodi kvalitetnu socijalnu politiku i kontinuirano brine o umirovljenicima na našem području, a i naš je Savjet za umirovljenike Koprivničko-križevačke županije izuzetno aktivan čime se doprinosi u stvaranju još boljih uvjeta za osobe u trećoj životnoj dobi. I dalje ćemo vam pomagati kako bi ovaj prostor bio mjesto pozitivnih misli i sadržaja te drugi dom. Želim vam svako dobro, puno zdravlja i sretnih trenutaka u godini koja je pred nama – poručio je župan.

Spomenimo da je nakon sastanka Koren uručio i prigodne poklone i obišao prostorije udruge i susreo se s članovima. Sastanku su prisustvovali i zamjenik župana Ratimir Ljubić te pročelnici Darko Masnec i Maja Blažek.

zatvori