Petak, 17. svibnja 2024.

SVEČANO OTVORENJE Novu zgradu Udruge Mali princ otvorit će ministar Marin Piletić

U utorak, 20. prosinca svečano će biti otvorena nova zgrada Udruge Mali Princ iz Đurđevca.

Uz gradonačelnika Đurđevca Hrvoja Jančija, predsjednika Gradskog vijeća Grada Đurđevca Željka Lackovića i članove udruge zgradu će svečano otvoriti Marin Piletić, ministar rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike, izvijestili su iz đurđevačke Gradske uprave.

Za ovu priliku članovi udruge pripremili su prigodan program, a ovu svečanost će uveličati i brojni roditelji te predstavnici prijateljskih udruga. Projekt će predstaviti predsjednica Udruge Mali princ Kristinka Štefan.

>> FOTO: USKORO USELJENJE Štefan: Članovi Malog princa u prosincu sele u novi prostor, u tijeku je opremanje

Nakon službenog dijela svi zajedno će obići nove prostore, a kako je predbožićno vrijeme Grad Đurđevac je pripremio i božićni poklon za članove Udruge Mali Princ koji ih čeka pod borom.

Kako su u samom centru Đurđevca u tijeku radovi na još dva gradilišta kojima se obnovom i izgradnjom zgrada poboljšava kvaliteta socijalnih usluga u Đurđevcu, a za koje su također uspješno osigurana EU sredstava, ministar će obići i te radove. Radi se o rekonstrukciji zgrade Centra za osobe s invaliditetom i izgradnji nove zgrade u sklopu Centra za socijalnu skrb Đurđevac.

Nova zgrada Udruge Mali Princ bit će otvorena u 14:30, dok je za 15:30 predviđen obilazak Centra za osobe s invaliditetom i odlazak do Centra za socijalnu skrb Đurđevac.

zatvori