Nedjelja, 28. travnja 2024.

Majka (31) koja je pokušala ubiti svoje dijete (2) opet u zatvoru, iz suda poručuju: Postoji opasnost da će ponoviti kazneno djelo

Usvojena je žalba Županijskog državnog odvjetništva u Varaždinu, majci koja je u ožujku ove godine u vikendici na području Koprivničko-križevačke županije pokušala ubiti svoje dvogodišnje dijete produljen je istražni zatvor.

Podsjetimo, Županijski sud u Varaždinu 31-godišnjoj okrivljenici u listopadu je ukinuo istražni zatvor i pritom joj odredio mjere opreza, a nakon čega je i podnijeta spomenuta žalba koja je ovih dana usvojena.

>> Majci (31) koja je pokušala ubiti svoju dvogodišnju djevojčicu ukinut istražni zatvor, odvjetništvo uložilo žalbu

– Drugostupanjski sud je spomenutim rješenjem prihvatio argumente državnog odvjetništva i utvrdio kako je sud pogrešno i neosnovano ukinuo optuženici istražni zatvor i pustio ju na slobodu te kako i nadalje postoji opasnost da će okrivljenica ponoviti kazneno djelo slijedom čega je protiv nje produljen istražni zatvor – navedeno je u priopćenju.

>> Majci monstrumu koja je pokušala ubiti svoju djevojčicu (2) određen istražni zatvor, usudila se lagati policiji

Već smo pisali da postoji osnovana sumnja da je 31-godišnjakinja poduzela radnje u cilju da usmrti svoju kćer rođenu 2020. godine, ali je od toga odustala prije nastupanja posljedica za dijete. Osnovano se sumnja i da je 31-godišnjakinja nakon toga u policijskoj postaji neistinito prijavila kazneno djelo.

zatvori