Petak, 26. travnja 2024.

Trener Zelenih Goran Volf uoči posljednje ovogodišnje utakmice: Odlučni smo maknuti se s dna ljestvice

Nogometaši NK Koprivnice danas igraju utakmicu posljednjeg jesenskog kola.

Na Gradski stadion Ivan Kušek Apaš dolazi Rudar iz Murskog Središća. Momčad je to koja je peta na ljestvici, dok Zeleni u dvoboj ulaze kao posljednji na tablici Treće hrvatske nogometne lige Sjever.

>> [3. HNL SJEVER] Polet i Radnik u utrci za titulu jesenskog prvaka, zadnji Virovci i Koprivničanci željni bodova (i zimske pauze)

– Definitivno jedna izuzetno teška polusezona je pri kraju i nije ugodno biti posljednji. Koji je razlog tome? Definitivno to što prelako primamo golove, a s druge strane treba nam jako puno prilika za zabiti gol. Ne mogu se oteti dojmu da smo skoro svaku utakmicu bili u egalu ili čak i bolji, a opet se rezultat okrenuo protiv nas. Neke odluke koje su donesene protiv nas su teško shvatljive, ali ni to ne bi bio problem da nismo toliko neefikasni u završnici. Trudimo se svi zajedno na svakom treningu to popraviti i pobjeći s tog nezahvalnog posljednjeg mjesta – rekao je za klupske stranice trener Goran Volf.

Iako stanje na tablici nije najbolje, atmosfera u svlačionici je dobra, dodao je Volf.

– Atmosfera u svlačionici je dobra, dečki su motivirani, svi znamo gdje smo i želimo to popraviti kroz red, rad i disciplinu. To je jedini način da se dignemo, dečki to znaju, svi to znamo i svi to želimo – naglasio je.

U posljednjoj ovogodišnjoj utakmici trener Volf očekuje pobjedu.

– Protiv Rudara idemo pokazati koliko smo odlučni u tome da se maknemo s dna. Rudar je dobra momčad koju izuzetno cijenimo, ali isto tako znamo svoju kvalitetu i želimo osvojiti tri boda kako bismo se podigli na ljestvici – zaključio je.

Utakmica Koprivnice i Rudara iz Murskog Središća igra se danas s početkom u 13:30.

zatvori