Subota, 4. svibnja 2024.

FOTO/VIDEO: DAN GRADA Humanitarna podjela jabuka, odlični nastupi i brojni izlagači privukli građane u središte Koprivnice

Nakon jučerašnje svečane sjednice Gradskog vijeća Grada Koprivnice održane u Domoljubu, program obilježavanja 666. rođendana Koprivnice nastavljen je danas u središtu grada.

Ulica Antuna Nemčića i Ulica Đure Estera tako su posebno živnule jer su se tijekom prijepodneva prikupljale donacije od podjele jabuka za pomoć obitelji Dolenec, gradonačelnik je častio kavom i čajem zbog čega je špica bila posebno živa, nastupale su i plesne i glazbene skupine dječjih vrtića, osnovnih škola i raznih udruga, a održana je i izložbeno prodajna manifestacija koprivničkih udruga, obrtnika i OPG-ova.

>> FOTO/VIDEO U Domoljubu obilježen 666. rođendan Koprivnice, Jakšić: Nema tog sna koji ovaj grad ne može ostvariti

>> FOTO Brojni građani današnjeg prijepodneva prošetali špicom, gradonačelnik častio kavom i čajem

Aktivnostima tu nije bio kraj pa je tako održana informativna kampanja o uvođenju eura, otvorena je i izložba bonsaia u Dom mladih, dok su se u gradskom parku kod glazbenog paviljona postrojile povijesne postrojbe.

Fešta se nastavlja već u 18 sati 15. Velikom martinjskom špelancijom na Crnoj gori, a zatim i koncertom Severine koji je u 20:30 na rasporedu u Školsko sportskoj dvorani Josip Samaržija-Bepo.

Tek djelić prijepodnevnog bogatog programa iz središta grada donosimo vam u fotogaleriji u nastavku.

 

Proslava Dana grada Koprivnice nastavlja se danas u središtu grada

Objavljuje Drava.info u Subota, 5. studenoga 2022. 

zatvori