Nedjelja, 5. svibnja 2024.

Farmaceuti danas igraju osminu finala Kupa protiv Nedelišća, Zekić: Možemo izgubiti sve

Nogometaši Slaven Belupa danas će u osmini finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa odmjeriti snage s Nogometnim klubom Nedelišće.

Nakon što su u šesnaestini finala svladali Solin nakon produžetaka rezultatom 2:1, sada će zaigrati s trenutno četvrtoplasiranom momčadi Međimurske Premier lige. Susret će se igrati s početkom u 14 sati u Sportskom parku Trate, izvijestili su iz kluba.

Za klupske stranice susret je najavio trener koprivničke momčadi Zoran Zekić.

– Oprez je tu i u Nedelišće idemo s maksimalnim poštovanjem. Nemali broj puta se pokazalo da je Kup jedna velika zamka. Nedelišće nema što izgubiti, za razliku od nas koji možemo izgubiti sve. Naravno, napravit ću dosta promjena jer utakmica dolazi za manje od dva dana nakon Gorice, ali imam dovoljan broj igrača. Gotovo su svi zdravi i očekujem od onih koji zaigraju da će biti maksimalno motivirani i spremni te da ćemo ostvariti naš cilj, a to je pobjeda i prolaz u četvrtinu finala – rekao je Zekić.

Glavni sudac utakmice bit će Ivan Matić, dok će njegovi pomoćnici biti Ivan Janić, Tomislav Janić, Tomislav Keglević i Ivan Slunjski.

zatvori