Četvrtak, 2. svibnja 2024.

FOTO/VIDEO Premijer s Martinom Dalić obišao pogon Tvornice juha i Vegete

Nakon što je premijer Andrej Plenković jutros posjetio lokaciju početka radova brze ceste na relaciji Križevci – Kloštar Vojakovački, uputio se sa svojim suradnicima u Tvornicu juha i Vegete na Danici.

Dočekala ga je predsjednica Uprave Podravke Martina Dalić sa suradnicima i povela ga u razgledavanje pogona, ali i lokacije na kojoj se gradi nova tvornica. Bila je to prilika i da razgledaju novopostavljene solarne panele na spomenutoj tvornici.

>> FOTO/VIDEO Plenković stigao na lokaciju početka radova brze ceste, sutra počinje dugoočekivana izgradnja

>> FOTO/VIDEO Podravka gradi novu tvornicu, otvarat će se nova radna mjesta, a prvi proizvodi očekuju se na ljeto

Premijerova iduća postaja je Podravkina sedmerokatnica gdje će prisustvovati konferenciji  “Hrvatska kakvu trebamo” koja će se održati s početkom u 11 sati. Riječ je o tematskoj konferenciji koja će biti posvećena efektima aktualne ekonomske i fiskalne politike na ukupne gospodarske tokove. Za sve uzvanike Plenković će održati prigodni pozdravni govor, dok će na na panel diskusiji sudjelovati predsjednica Uprave Podravke Martina Dalić, ministar gospodarstva i održivog razvoja Davor Filipović, glavni izvršni direktor i član Upravnog odbora Fortenova grupe Fabris Peruško, predsjednik Uprave Atlantic grupe Emil Tedeschi, predsjednik Uprave Privredne banke Zagreb Dinko Lucić i predsjednik Uprave ENNA grupe Pavao Vujnovac.

 

Plenković u pogonu Tvornice juha i Vegete u poslovnoj zoni Danica

Objavljuje Drava.info u Srijeda, 26. listopada 2022.

 

Plenković obilazi pogon Tvornice juha i Vegete u poslovnoj zoni Danica

Objavljuje Drava.info u Srijeda, 26. listopada 2022.

 

zatvori