Četvrtak, 2. svibnja 2024.

Farmaceuti danas igraju šesnaestinu finala Kupa, Zekić: Ne smijemo si dozvoliti da nakon utakmice u Šibeniku sve pokvarimo

Nogometaši Slaven Belupa danas će u sklopu šesnaestine finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa odmjeriti snage sa Solinom, trenutno četvrtoplasiranom momčadi Prve nogometne lige.

Utakmica će se igrati u 15 sati na stadionu Hrvatski Vitezovi u Dugopolju s obzirom na to da se stadion Pokraj Jadra u Solinu uređuje. Susret je za klupske stranice najavio trener koprivničke momčadi Zoran Zekić.

– Solin je po meni jedna od najboljih momčadi Prve nogometne lige. To nije floskula nego zaista to tako mislim. Čeka nas zahtjevna utakmica. Svi znamo da je Kup pun iznenađenja, prepreka i zamki tako da si ne smijemo dozvoliti da nakon utakmice u Šibeniku pokvarimo sve jer se nadam da smo se na Šubićevcu vratili na pravi put. Sutra moramo pokazati ozbiljnost i kvalitetu i proći u iduću fazu natjecanja – rekao je Zoran Zekić.

>> FOTO Slaven Belupo na Šubićevcu svladao Šibenik

Strateg Farmaceuta protiv Solina neće moći računati na Suška, Jambora, Kvržića, Mihalića, Božića i Fanima, dok su mu svi ostali igrači na raspolaganju.

zatvori