Petak, 3. svibnja 2024.

[4. NL BJ-KC-VT] Susjedski derbi Ferdinandovca i kloštranske Mladosti, Tehničar na Starom bregu dočekuje Slatinu

Ovog vikenda igra se osmo kolo Četvrte nogometne lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica.

Nakon velebne utakmice u šesnaestini finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa protiv splitskog Hajduka, Tehničar ovog vikenda na Starom bregu dočekuje Slatinu. Tehničaru bi nakon remija s Borcem u prošlom kolu dobro došla pobjeda – Cvetkovčani trenutno više nisu prvi te s druge pozicije broje dva boda manje od Pitomače koja predvodi ljestvicu. Slatina se pak nalazi na četvrtom mjestu i u prošlom je kolu nadigrala molvarsku Mladost.

>> FOTO Tehničar pružio dobar otpor Hajduku, no gosti na kraju ipak slavili

Baš će Mladost na Krbuljinu ugostiti Dinamo iz Predavca. Molvarci se trenutno nalaze na devetom mjestu, dok je Dinamo sedma momčad i u susret ulazi nakon pobjede protiv šestog Ferdinandovca.

Mladost i Dinamo na tablici dijeli Borac koji će ohrabren remijem s Tehničarom sada na put k Pitomači. Borcu nikako neće biti lako, Pitomača ima sve motive da dodatno očvrsne odlično prvo mjesto.

Ferdinandovac će na domaćem terenu ugostiti kloštransku Mladost i bit će to veliki derbi susjeda. Spomenuli smo da je Ferdinandovac u prošlom kolu izgubio, dok je Mladost pobijedila Suhopolje rezultatom 3:1. Ferdinandovac i Mladost ujedno su i susjedi na tablici.

Pretposljednji legradski Graničar putuje u Čazmu gdje će snage odmjeriti s istoimenim domaćinom. Graničar u ovoj sezoni još nije uzeo puni plijen te broji tek jedan bod, dok se Čazma nalazi na 10. mjestu s osam bodova. Vidjet ćemo mogu li Legrađani u gostima doći do prvih “pravih” bodova.

U ovom kolu još će se susresti Garić i Bilogora 91 te Suhopolje i Voćin. Spomenimo i da se svi susreti igraju u subotu u 16 sati, jedino će Ferdinandovac i Mladost zaigrati u nedjelju u istom terminu.


Raspored igranja osmog kola Četvrte nogometne lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica:

Tablica Četvrte nogometne lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica:

zatvori