Subota, 27. travnja 2024.

FOTO/VIDEO: POČELA NASTAVA U novu školu na Podolicama uselili mnogobrojni učenici

Ljetni praznici su završili i danas je prvi dan nove nastavne godine.

Tisuće osnovnoškolaca i srednjoškolaca danas je pohrlilo prema školama, a tako je bilo i u novootvorenoj Osnovnoj školi Podolice gdje su u školske klupe po prvi puta sjeli mnogobrojni učenici.

>>FOTO/VIDEO Svečano otvorena Osnovna škola Podolice, Jakšić: Budimo ponosni i dičimo se ostvarenjem ovog velikog sna

Prisutne mališane i njihove roditelje pozdravio je koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić uputivši im nekoliko riječi i želja.

– S obzirom na to da danas nije prvi dan samo prvašićima, već svi kreću u novu školu, od svega srca vam želim da uživate u školskim danima, da se svaki dan veselite učenju, prijateljstvu, rastu i igri i da jednostavno uživate u ovom periodu života za koji ne kažu slučajno da je najljepše doba. Imate sjajne nastavnike i nastavnice i stvarno lijepu školu, jako smo sretni i ponosni na vas. Sretno vam bilo – poručio je.

Zahvalio je pritom i svima zaslužnima za otvaranje škole.

– Veliko hvala ravnateljici, svim nastavnicima te stručnom i tehničkom osoblju što su napravili ovo završno šminkanje da učenike i učenice škola prvi dan dočeka potpuno spremna i otvorena za njihove buduće ideje, učenje, veselje i sve ono što školski dani nose u sebi. Najveće hvala onima zbog kojih imamo školu, oni koji su nas danas okupili, to su naše učenice i učenici – zaključio je Jakšić.

Prije same prozivke učenika sve okupljene je pozdravila i vršiteljica dužnosti ravnateljice Helena Knežević.

Kako je izgledao početak prvog dana nastave u Osnovnoj školi Podolice pogledajte u fotogaleriji u nastavku.

 

Prvi dan škole na Podolicama

Objavljuje Drava.info u Nedjelja, 4. rujna 2022.

 

zatvori