Petak, 26. travnja 2024.

Sitno brojimo do nove sezone u trećoj i četvrtoj ligi, donosimo rasporede prva tri kola

Ljubitelji nogometnih travnjaka dolaze na svoje, uskoro počinje nova sezona natjecanja u Trećoj hrvatskoj nogometnoj ligi Sjever i Četvrtoj nogometnoj ligi Bjelovar-Koprivnica-Virovitica.

Kako stoji na stranicama Županijskog nogometnog saveza Varaždin, jesenski dio natjecanja u trećoj ligi počinje 20. kolovoza i trajat će do 19. studenog, a ligu će činiti 10 klubova – Papuk, Podravac iz Virja, Podravina iz Ludbrega, Polet iz Svetog Martina na Muri, Radnik iz Križevaca, Rudar iz Murskog Središća, Koprivnica, Varteks, Virovitica i Dinamo iz Domašinca. Boje Koprivničko-križevačke županije i u nadolazećoj će sezoni tako braniti tri kluba – Koprivnica, Radnik i Podravac.

Kada je riječ o prvom kolu, Koprivnica će put Ludbrega gdje će zaigrati s Podravinom, a Podravac će kod kuće dočekati Radnik. Drugo golo igrat će se 27. kolovoza i Koprivnica će tada na domaćem terenu snage odmjeriti s Viroviticom, Radnik u Križevcima s Varteksom, a Podravac u Virju s Poletom. U trećem kolu koje je na rasporedu 3. rujna Koprivnica putuje u Orahovicu, Radnik će u Sveti Martin na Muri, dok će Podravac na gostovanje u Ludbreg.

Po pitanju četvrte lige, ona će se igrati u nadležnosti Nogometnog saveza Virovitičko-podravske županije. Jesenski dio počinje 27., odnosno 28. kolovoza, a traje do 19., odnosno 20. studenog. Ligu će činiti 14 klubova – Tehničar, Pitomača, Slatina, Bilogora 91, Dinamo iz Predavca, Garić iz Garešnice, Ferdinandovac, Mladost iz Kloštra Podravskog, Graničar iz Legrada, Borac iz Imbriovca, Čazma, Suhopolje, Voćin i Mladost iz Molvi. Članovi Bratstva iz Kunovca koji su osvojili Prvu županijsku nogometnu ligu nadali su se kako će u ovom rangu natjecanja zaigrati i oni, no to se nije ostvarilo, o čemu smo već pisali.

>> [4. NL BJ-KC-VT] Bratstvo angažiralo odvjetnika i uložilo žalbu, iz Saveza poručuju da je odluka konačna

Koprivničko-križevačku županiju u četvrtoj će ligi stoga predstavljati Tehničar, Ferdinandovac, kloštranska Mladost, legradski Graničar, Borac i molvarska Mladost. U prvom kolu Ferdinandovac dočekuje Garić, molvarska Mladost Suhopolje, Tehničar Čazmu, Borac Graničar, a kloštranska Mladost gostovat će kod Dinama iz Predavca. Drugo kolo igrat će se 3. i 4. rujna, a kloštranska Mladost ponovno će na gostovanje, ovoga puta kod Garića. Uz to, Graničar će gostovati kod Slatine, Borac kod Bilogore 91, Tehničar kod Suhopolja, a snage će odmjeriti i Ferdinandovac i molvarska Mladost. U trećem kolu koje je na rasporedu 10. i 11. rujna Molvarcima dolazi Garić, a zaigrat će i Tehničar i Ferdinandovac. Borac će kod kuće snage odmjeriti s Čazmom, kloštranska Mladost s Voćinom, dok će Graničar put Predavca gda će biti gost Dinamu.


Raspored prva tri kola Treće hrvatske nogometne lige Sjever:

Raspored prva tri kola Četvrte nogometne lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica:

zatvori