Ponedjeljak, 6. svibnja 2024.

U Slaven Belupo stigao novi napadač: Nadam se da ću zabijati što više golova i opravdati povjerenje kluba

Još je jedan novi igrač potpisao ugovor s koprivničkim prvoligašem.

Naime, novi igrač Slaven Belupa je Marko Žuljević. Napadač rođen u Požegi 16. rujna 1997. godine i koprivnički klub dogovorili su jednogodišnju suradnju uz mogućnost produženja na još dvije dodatne godine.

Kako su izvijestili iz kluba, Žuljević je svoju seniorsku karijeru započeo u njemačkim Neugersdorfu i Bautzenu, a branio je boje i Bijelog brda, Slavonije i Marsonije. Posebno je impresionirao u proljetnom dijelu prošlog prvenstva kada je za klub iz Slavonskog Broda postigao 17 golova i upisao 13 asistencija.

U Slaven Belupo stigao je na probu u Velikoj i od tada odigrao dvije utakmice, postigao tri pogotka, protiv Slobode dva i Arisa jedan, te zadovoljio kriterije trenera Zorana Zekića.

>> FOTO Slaven Belupo svladao ciparski Aris, Zekić: Napravili smo dobru bazu, a kroz prvenstvo ćemo se dizati i dobivati ritam i svježinu

– Jako sam sretan što sam potpisao za ovako velik klub i, naravno, što sam potpisao svoj prvi profesionalni ugovor. Nadam se da ću opravdati povjerenje kluba, Uprave i trenera. Lijepo sam primljen u ekipu i osjećam se spreman za dokazivanje na najvišoj razini. Mislim da možemo puno toga pokazati u prvenstvu kao momčad, a ja ću pokušati iskoristiti svaku svoju šansu maksimalno. Naravno, nadam se da ću i zabijati što više golova, ali važnije mi je da svojim radom pomognem ekipi da dođe do dobrih rezultata – rekao je Marko Žuljević za klupske stranice.

Podsjetimo, za Slaven Belupo ovog su tjedna potpisali Seid Behram i Josip Mihalić.

zatvori