Subota, 13. kolovoza 2022.
Drava.info slavi 7. rođendan
Drava.info slavi 7. rođendan
Drava.info slavi 7. rođendan
Drava.info slavi 7. rođendan
Drava.info slavi 7. rođendan
Drava.info slavi 7. rođendan
Drava.info slavi 7. rođendan
Drava.info slavi 7. rođendan

PONOVNO U DRESU BELUPA Nakon igranja u portugalskom prvoligašu, domaći dečko se vratio kući

U Slaven Belupo se vratio Nikola Jambor.

Veznjak rođen u Koprivnici 25. rujna 1995. godine potpisao je dvogodišnji ugovor te će se već danas na popodnevnom treningu priključiti svojim suigračima.

>> NIKOLA JAMBOR ‘Nedostaje mi moj grad, ali imam svoj nogometni cilj’

Od odlaska iz Slavena u lipnju 2016. godine, u kojem je upisao do tada 36 ligaških i četiri Kup nastupa, veznjak visok 190 centimetara branio je boje belgijskog Lokerena, Osijeka te portugalskih Rio Avea i Moreirensea. Jambor može pokriti sve pozicije u veznom redu, a u klub stiže bez odštete.

>> NIKOLA JAMBOR ekskluzivno za Dravu.info: U Portugalu se od prvog dana osjećam odlično i zadovoljan sam svojim igrama

– S jedne strane osjećaj je pomalo neočekivan jer nisam mislio da ću se tako brzo vratiti u Slaven, no što ozljede, a što manjak minutaže kumovali su tome da sam nakon šest godina ponovno tu. S druge strane, naravno da je lijep osjećaj jer je uvijek lijepo biti kod kuće i viđati se s poznatim licima. Nadam se da ću se čim prije prilagoditi i što prije krenuti s utakmicama. Iza mene je četiri tjedna priprema u Portugalu, imam i četiri pripremne utakmice u kojima sam igrao po 45 minuta tako da sam OK što se tiče trenažnog procesa. Naravno da mi nedostaje natjecateljskog ritma, no vjerujem da ću ga brzo uloviti – rekao je Jambor za klupske stranice.

Od sebe i momčadi ima jasna očekivanja.

– Očekujem od sebe ponovno dokazivanje. Istina, nešto drugačije nego prije šest godina, ali dokazivanje na koje sam spreman. Želim dokazati i sebi i drugima da vrijedim kao igrač i mislim da imam još dovoljno vremena da napravim još jedan iskorak u karijeri. Što se tiče momčadi, iskreno me baš motiviralo što su prije sezone svi vidjeli Slaven Belupo kao glavnog kandidata za ispadanje. Ja se s tim apsolutno ne slažem. Imamo dobru ekipu, odličnog trenera i očekujem, ako ništa drugo da napravimo bolji rezultat i osvojimo više bodova nego što smo osvojili prošle sezone – zaključio je novi/stari veznjak Slaven Belupa.