Ponedjeljak, 29. travnja 2024.

Završeni građevinski radovi na Centru kompetentnosti u Koprivnici i Đurđevcu, prvi učenici u nove prostore ulaze na jesen

U Obrtničkoj školi Koprivnica i Strukovnoj školi Đurđevac završeni su svi građevinski i unutarnji radovi u sklopu projekta “Centar kompetentnosti u Koprivničko-križevačkoj županiji”.

Zaključak je to radnog sastanka projektnog tima koji je vodio Darko Masnec, pročelnik Upravnog odbora za financije, proračun i javnu nabavu, ujedno i voditelj projekata, izvijestili su iz Službe ureda župana.

– U tijeku je nabava sve potrebne opreme kojom će se objekti u Koprivnici i Đurđevcu staviti u punu funkcionalnost te će s početkom nove školske godine primiti učenike – nastavili su.

>> FOTO Moderna zelena zgrada sa solarnim pločama na krovu i staklenim hodnicima niknut će pokraj Obrtničke škole Koprivnica

Podsjetimo, projektom ukupne vrijednosti 70 milijuna kuna Koprivnica i Đurđevac uskoro će dobiti mjesta izvrsnosti strukovnog obrazovanja i osposobljavanja koja će učenike kroz moderne kurikulume pripremiti za tržišta rada te povećati njihovo zapošljavanje po završetku škole.

zatvori