Srijeda, 2. listopada 2024.

POLICIJSKO IZVJEŠĆE Protekli tjedan obilježile tučnjave, svađe i čak 25 prometnih nesreća

Službenici Policijske uprave koprivničko-križevačke tijekom proteklog tjedna imali su pune ruke posla.

Naime, u policiji govore kako je zabilježeno 14 kaznenih djela od čega devet općeg kriminaliteta, četiri iz područja maloljetničke delinkvencije i kazneno djelo iz sigurnosti cestovnog prometa. Kazneno je prijavljeno 12 osoba.

Zabilježeno je sedam prekršaja narušavanja javnog reda i mira – dva prekršaja tuče, svađe i vike, dva prekršaja drskog ponašanja, tučnjava i dva prekršaja vrijeđanja i omalovažavanja policijskih službenika. Prekršajno je prijavljeno sedam osoba.

>> BURNI IZLAZAK Jedan mladić udario drugog u glavu usred kluba

>> UHIĆEN JE Pijani mladić sinoć pravio nered u kafiću, nakon toga se svađao s policajcima

– Dogodilo se 25 prometnih nesreća od čega jedna s poginulom osobom, pet s ozlijeđenim osobama i 19 s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom. Smrtno je stradala putnica u traktoru, teže je ozlijeđen vozač traktora, a lakše je ozlijeđeno troje vozača osobnih automobila. Također, ozlijeđen je vozač motocikla, vozačica osobnog automobila i četvero putnika u osobnim automobilima čija će kvalifikacija ozljeda biti poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije – objašnjavaju u policiji.

>> DOVRŠEN OČEVID U prevrtanju traktora život izgubila 78-godišnjakinja, vozilo je bilo neregistrirano i neosigurano

>> KAOS NA CESTI Vozač (85) nepropisno pretjecao kamion i auto pa se sudario s tri vozila

>> FRONTALNI SUDAR U teškoj prometnoj nesreći ozlijeđeno troje odraslih i dvoje djece

U proteklom tjednu zabilježena su i dva požara na građevinskim objektima te nije bilo ozlijeđenih osoba, a nisu zatečeni ni maloljetnici mlađi od 16 godina u noćnom izlasku suprotno odredbi Obiteljskog zakona o zabrani boravka na javnim mjestima nakon 23 sata bez odgovarajuće pratnje.

Slušaj uživo
zatvori