Utorak, 30. travnja 2024.

VIKEND REKORDERI Vozač (25) s 1,73 promila vrludao gradom u gluho doba noći

Službenici Policijske uprave koprivničko-križevačke tijekom proteklog su vikenda zabilježili tri prometne nesreće i sankcionirali 211 prometnih prekršaja.

Kako govore u policiji, u dvije nesreće bilo je ozlijeđenih osoba, dok je u jednoj zabilježena samo materijalna šteta. Najviše prekršaja odnosilo se na prekoračenja dopuštenih brzina kretanja.

>> TEŠKA NESREĆA Sletjeli autom s ceste, udarili u ogradu i prevrnuli se, troje je ozlijeđenih

>> Petero mladih ozlijeđeno u prometnoj između Štaglinca i Koprivnice

– Najveća koncentracija alkohola zabilježena je u nedjelju u 3:30 u Ulici Frana Galovića u Koprivnici gdje je 25-godišnjak vozio osobni automobil pod utjecajem alkohola od 1,73 promila – poručili su.

Najveća brzina kretanja utvrđena je u petak u 9:31 u Kenđelovcu kada je vozač vozio osobni automobil 129 kilometara na sat iako je ograničenje 70.

– Četiri vozača bila su uhićena, a jedan je bio smješten u posebnu prostoriju policije do prestanka djelovanja opojnih sredstava – dodali su u policiji. Izvršen je i nadzor 51 mladog vozača, a utvrđeno je devet prekršaja.

>> PROVEDEN ŽURNI POSTUPAK Sud nije imao milosti za vozača (29) koji je četvrti put uhvaćen bez vozačke, sada je bio i pijan

zatvori