Nedjelja, 5. svibnja 2024.

Zekić uoči Šibenika: Recept za pobjedu bio bi da imamo energiju, volju, samopouzdanje i kvalitetu kakvu smo imali u Osijeku

Nogometaši Slaven Belupa danas će na domaćem terenu odmjeriti snage sa Šibenikom u 22. kolu Hrvatski Telekom Prve lige.

Bit će to druga prvenstvena utakmica u ovom dijelu sezone u koju Slavenaši ulaze nakon slavlja u Osijeku prošle subote. Cilj je ponoviti dobru igru iz tog ogleda, ali i prijašnjih utakmica, rekao je trener momčadi Zoran Zekić.

– Recept za pobjedu bio bi da imamo energiju, volju, samopouzdanje i kvalitetu kakvu smo imali u Osijeku, ali i u utakmici s Lokomotivom, Istrom, Rijekom… Neke smo dobili, neke nismo, ne mogu reći da sam u potpunosti zadovoljan, ali u dosta stvari iz tjedna u tjedna dobivam potvrdu da smo na pravom putu – rekao je Zekić.

U kadru danas neće biti nekih jakih karika poput Krstanovića i Parackog, Zapata će izostati zbog tri žuta kartona, no vraća se Kvržić.

– Oni igrači koji su trenutno u kadru su najbolji i imam puno povjerenje u njih – dodao je Zekić.

Utakmica će se na koprivničkom Gradskom stadionu Ivan Kušek – Apaš igrati s početkom u 18 sati, a karte će biti besplatne. Sukladno epidemiološkim mjerama na stadion će, samo uz COVID potvrdu, moći ući maksimalno 1.200 ljudi, što je 40 posto od kapaciteta stadiona.

zatvori