Srijeda, 8. svibnja 2024.

VIJEĆNICI POTVRDILI Ida Šipek više nije ravnateljica, Tratinčicu zasad vodi Sandra Oreški

Koprivnički gradski vijećnici na današnjoj su sjednici podržali odluku o razrješenju Ide Šipek s mjesta ravnateljice Dječjeg vrtića Tratinčica.

Podsjetimo, Šipek je predala zamolbu da ju se razriješi s dužnosti ravnateljice s 1. veljače.

– Osjećam da moj osobni i profesionalni razvoj u ovom trenutku treba ići u drugom smjeru. Smatram da sam tijekom ovih pet godina dala svoj maksimalni doprinos razvoju vrtića s pozicije ravnateljice. Ispunjavalo me stvaranje novih programa, projekata, stvaranje boljih uvjeta za našu djecu, za naše zaposlenike i slično. Tu je svakako bila i velika odgovornost, ne samo za poslovanje, zaposlenike, procese, uvjete, već i za svako dijete koje polazi naš vrtić. Svaki posao koji radim, radim odgovorno i dajem 100 posto od sebe. Kad osjetim da postoji mogućnost da to ne bude tako, onda je trenutak i fer da se to otvoreno i kaže – rekla nam je tada Šipek.

>> Ravnateljica Tratinčice Ida Šipek podnijela ostavku: Moj osobni i profesionalni razvoj u ovom trenutku treba ići u drugom smjeru

Sa sutrašnjim danom, Sandra Oreški počinje obnašati funkciju vršiteljice dužnosti ravnateljice koprivničkog Dječjeg vrtića Tratinčica.

Odluku su također danas potvrdili gradski vijećnici.

zatvori