Četvrtak, 2. svibnja 2024.

OD SUTRA NOVA PRAVILA Knjižnica i onima bez COVID potvrde omogućila posuđivanje knjiga

Knjižnica i čitaonica “Fran Galović” Koprivnica uvodi nove epidemiološke mjere sukladno odluci Nacionalnog stožera civilne zaštite.

Podsjetimo, od sutra će u svim javnim ustanovama za zaposlenike i posjetitelje biti obavezno posjedovanje EU digitalne COVID potvrde. Isto će pravilo za sve starije od 16 godina vrijediti i u koprivničkoj knjižnici.

>> PREDSTAVLJENA ODLUKA Božinović: COVID potvrde u institucijama od 16. studenog

– Knjižnica i čitaonica “Fran Galović” Koprivnica obavještava svoje korisnike koji nemaju pravovaljane potvrde da knjižničnu građu mogu rezervirati putem aplikacije mKnjižnica, elektroničkom poštom ili telefonom. Tako naručenu građu moći će preuzeti na ulazu sa Zrinskog trga. Također, građu mogu posuditi i članovi obitelji koji posjeduju potrebne potvrde – poručili su iz knjižnice.

Zamolili su korisnike da se i dalje pridržavaju svih aktualnih mjera za sprečavanje širenja zaraze koronavirusom koje je propisao Nacionalni stožer civilne zaštite.

– U nadi da ćemo zajedno pobijediti još jedan izazov koji je pred nama, molimo Vas za razumijevanje i podršku u našim nastojanjima da se prilagodimo vremenu te da i dalje zainteresiranim građanima uspješno osiguramo pristup svim željenim sadržajima – zaključili su.

zatvori