Nedjelja, 5. svibnja 2024.

DVA DANA DO ROĐENDANA Pred nama su koncerti, predstave, Bijela noć…

Dva dana dijele nas od 665. rođendana naše Koprivnice.

Rođendanska proslava polako se zahuktava, pred nama su dani ispunjeni bogatim programom i raznim sadržajima.

Tako već danas svi zainteresirani mogu uživati u kazališnoj predstavi “Zmajevi koji ne lete” u Domu mladih.

Na sam Dan grada u sklopu već tradicionalne Bijele noći trgovine i uslužni poslovni subjekti rade produženo, odnosno do kasnih večernjih sati uz posebne popuste na usluge i proizvode. Svečana sjednica na kojoj će biti dodijeljena priznanja zaslužnim građanima zakazana je za 11 sati. Večernji sati rezervirani su za glazbeno-kulturne sadržaje pa tako u Domoljubu od 19:30 nastupaju Zagrebački solisti, a u 19 sati počinje predstavljanje romana “Mongolske pjege” Zorana Predina u Galeriji Mijo Kovačić.

U petak Grad Koprivnica i Društvo hrvatskih književnika Podravsko-prigorski ogranak uz suradnju Pučkog otvorenog učilišta Koprivnica predstavljaju večernji koncert Zorana Predina uz pratnju Igora Polaka na gitari. Besplatne ulaznice mogu se podići na blagajni Domoljuba radnim danom od 13 do 16 sati. a ulaz na koncert je moguć isključivo uz COVID potvrde.

U subotnje prijepodne već tradicionalno gradonačelnik časti kavom i čajem, a bit će upriličeni nastupi plesnih i glazbenih skupina dječjih vrtića, osnovaca i raznih udruga. Bit će tu i izložbeno prodajna manifestacija koprivničkih udruga, obrtnika, OPG-ova te humanitarna prodaja jabuka Obrta Jara.

U večernjim satima Koprivničanke i Koprivničance zabavljat će Rade Šerbedžija od 20 sati u Sportskoj dvorani Josip Samaržija Bepo. Koncert je besplatan, a karte se mogu podići na sljedećim lokacijama: Hotel Podravina, Bazeni Cerine, Domoljub, Dom mladih, Turistička zajednica grada Koprivnice, Foto Lenišće, ORRO bar, Caffe bar Stars 2002, Caffe bar Kavanica, Caffe bar Stefano, Caffe bar Art, Vintage bar i Caffe bar Laganini chill room.
Koncert će se održati uz pridržavanje svih propisanih epidemioloških mjera, a uvjet za prisustvovanje istom je COVID potvrda, negativan PCR test ili negativan antigen test. Također, testiranje brzim testom bit će moguće neposredno prije koncerta na vlastiti trošak po cijeni od 30 kuna.

Nedjeljno jutro rezervirano je za sport, od 9:45 počinje Atletska utrka grada Koprivnice – a natjecat će se vrtićarci, osnovci i srednjoškolci s područja grada.

Program tu ne staje, što nas sve očekuje u narednim danima pogledajte ovdje.

zatvori