Subota, 18. svibnja 2024.

U koprivničkoj knjižnici na rasporedu još jedna radionica s temom Harryja Pottera

U koprivničkoj Knjižnici i čitaonici Fran Galović u utorak će se održati druga ljetna radionica naziva “U vlaku za Hogwarts” iz ciklusa programa za mlade “Godišnja doba s Harryjem Potterom u Hogwartsu”.

Iz knjižnice poručuju kako će se radionica održati u Makerspaceu na prvom katu od 17 do 19 sati, a namijenjena je djeci i mladima od 11 do 19 godina, odnosno višim razredima osnovne škole i srednje škole.

>> FOTO: SVIJET HOGWARTSA Ljiljana Vugrinec: Fantasy franšizama kao važnim dijelom popularne kulture možemo privući pažnju na knjižnicu

– Broj sudionika na radionici je ograničen u skladu s mjerama stožera pa je za sudjelovanje obavezna prijava. Zainteresirani se mogu javiti isključivo na adresu e-pošte [email protected] do ponedjeljka te pritom trebaju navesti ime i prezime, naziv škole i razred koji će pohađati u nadolazećoj školskog godini, kao i broj telefona za kontakt. S obzirom na velik interes, prijave se primaju do popune kapaciteta, tako da će prijavljeni potvrde sudjelovanja primiti na mail – ističu u knjižnici.

zatvori