Subota, 4. svibnja 2024.

Povodom rođendana Harryja Pottera u knjižnici će se izrađivati prirodni čarobni štapići i printati 3D motivi

U sklopu ciklusa programa za mlade naziva “Godišnja doba s Harryjem Potterom u Hogwartsu” u koprivničkoj Knjižnici i čitaonici Fran Galović u utorak će se održati ljetna radionica s temom rođendana Harryja Pottera, kao i rođendana J. K. Rowling, autorice serijala.

– Na radionici ćemo izrađivati čarobne štapiće od prirodnih materijala i origami kutijice za poklone od starog papira, ukrašavat ćemo balone i printati motive iz svijeta Harryja Pottera pomoću 3D printera. Pozivamo sve zainteresirane ljubitelje Harryja Pottera željne zabave i usvajanja novih vještina da se pridruže proslavi rođendana – poručuju iz knjižnice.

>> FOTO: SVIJET HOGWARTSA Ljiljana Vugrinec: Fantasy franšizama kao važnim dijelom popularne kulture možemo privući pažnju na knjižnicu

Dodaju kako će se ljetna radionica održati u Makerspaceu na prvom katu knjižnice u utorak od 17 do 19 sati, a kao i dosad, namijenjena je uzrastima od 11 do 19 godina.

– S obzirom na to da je u skladu s epidemiološkim mjerama broj sudionika još uvijek ograničen, potrebno je da se svi zainteresirani za sudjelovanje unaprijed prijave na adresu e-pošte [email protected], broj telefona 048/622-363 ili broj mobitela 099/658-54-35. Prijave traju do 12. srpnja ili do popune kapaciteta – zaključuju.

Spomenimo da su sklopu ovog ciklusa programa već održane dvije proljetne radionice.

zatvori