Srijeda, 1. svibnja 2024.

Drnjanski Tomislav nastavio s predstavljanjem novih-starih lica

Hrvoje Bači, Nikola Premec i Petar Dombaj su novi-stari igrači Nogometnog kluba Tomislav iz Drnja.

Iz kluba poručuju kako se ova tri igrača vraćaju u “staro jato” zbog čega na njih ne treba trošiti previše riječi.

– Bači je jedan od ponajboljih napadača u županiji i vraća se iz Hlebina u klub u kojem je već ostavio veliki trag. Svojim lakim korakom, nesvakidašnjim ubrzanjem, ali i osebujnim temperamentom, doslovno je strah i trepet za brojne obrane, a veseli nas to da je za svoje selo uvijek igrao s posebnim guštom i žarom. Ne sumnjamo da će tako biti i ovaj put, jer druge mu ni nema pod čvrstom trenerskom rukom našeg maga Žuljića – govore.

>> U Nogometni klub Tomislav iz Drnja stiglo novo-staro pojačanje

Premec je još jedno dobro poznato ime u redovima Tomislava, nastavljaju.

– Gotovo cijelu karijeru proveo je u Drnju u koje se sad vraća iz Đelekovca. Bivši kapetan kluba pokušat će se izboriti za najboljih 11, a ako će pružati igre kao nekada, na dobrom je putu. Može pokriti gotovo sve pozicije u veznom redu, a unatoč tome što je odličan u izradi i postavljanu novih ograda, što mu je primarna funckija u životu, kod nas će bit zadužen i za destrukciju, naravno, protivničkih napada – napominju.

Posljednje pojačanje je Petar Dombaj, trenutni načelnik Općine Drnje.

– Među mnogim potpisima koje svakodnevno stavlja na razne ugovore, ovaj koji je stavio na našu pristupnicu jedan mu je od važnijih u životu i toga je svjestan. S tim potpisom morat će se priviknuti na to da će ovaj put i on slušati one koji su iznad njega, no našem Peri to nikada nije bio problem. Tih, radišan i pravedan, kakav je uvijek i bio na terenu, bit će nam od velike pomoći, naravno, onoliko koliko će mu to poslovne prilike dozvoliti. Pero nam je polivalentan igrač, pokriva vezne i obrambene linije, a vraća nam se nakon kratke avanture u Sigecu – ističu.

>> ODLAZAK INTERNACIONALNIH LICA Evo tko napušta drnjanski Tomislav

Za kraj, u klubu dodaju kako je dovedeno sedam igrača, no kako još jednog aduta čvrsto drže u rukama.

– Samo ćemo vam otkriti da je vrlo mlad, a na svojoj poziciji već ponajbolji u županiji. Imao je i čast nekoliko puta odjenuti dres mlađih selekcija Hrvatske i kao takav bit će pojačanje za naš Tomislav – zaključuju.

 

zatvori