Subota, 20. travnja 2024.

ODLAZAK INTERNACIONALNIH LICA Evo tko napušta drnjanski Tomislav

Enjo Kensuke, Silva Ruben Ismael, Adel Gafaiti i Rayane Matar internacionalna su imena koja će napustiti redove Nogometnog kluba Tomislav iz Drnja.

Poručili su to iz drnjanskog kluba i spomenuli kako su s nogometašima na Parku prinčeva uživali u dobroj igri, no kako je vrijeme da svatko pođe svojim putem.

– Mi selimo u Prvu županijsku nogometnu ligu, oni odlaze u potragu za višim rangovima, a s obzirom na igre koje su prezentirali, ne sumnjamo da će u tome i uspjeti. Šuška se kako su neki od njih na radaru drugoligaša Hrvatske nogometne lige, a to je samo dokaz koliko smo dobro pikirali kada smo ih svojevremeno doveli – istaknuli su u klubu.

Posebno su se osvrnuli na sportski uspjeh Japanca Kensukea te Francuza Gafaitija i Matara.

– Posebno hvala našem Japancu koji je u Drnju proveo gotovo godinu i šest mjeseci i prometnuo se u možda čak i najjaču kariku momčadi. Asistirao je, zabijao i zadavao mnogo problema protivničkim obranama, baš kao i Matar, koji je nedavno bio i TV zvijezda. Gafaiti je, pak, bio neprelazan u obrani, u pola godine doslovno nije izgubio nijedan duel i vjerujemo da je itekako sposoban za više domete, ako ne i profesionalni nogomet – dodali su.

U klubu su spomenuli i kako sportašima zahvaljuju na igri te im žele mnogo sreće u daljnjem radu, a kako nove informacije i iznenađenja slijede.

zatvori