Ponedjeljak, 20. svibnja 2024.

RADNO LJETO Jakšić: Svi infrastrukturni projekti nastavljaju svojim tijekom

U gradu se odvijaju brojni infrastrukturni projekti, a zbog čega će Koprivnica tijekom ljeta biti pravo gradilište.

Rekao je to Dravi.info koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić osvrnuvši se na aktivne projekte, a od kojih se najviše ističe upravo izgradnja nove osnovne škole na Podolicama.

– Kao i uvijek, imat ćemo ljeto s puno radova na terenu. Osnovna škola na Podolicama s dvoranom ide svojim tijekom. Bilo je puno podmetanja, provociranja, laži i imaginarnih polaganja kamena temeljaca od ljudi koji su 30 godina sudjelovali u političko-društvenom životu grada pa su sada oni nesretni zbog gradnje. Drago mi je da se vidi da rad ide svojim tijekom i da je sigurno kako će na jesen 2022. godine škola biti gotova – rekao je.

>> FOTO Nova škola na Podolicama učenike će primiti 2022. godine: Svaki detalj odgovarat će njihovim potrebama

Jakšić se dotaknuo i ostalih projekata važnih za unaprjeđenje života građana.

– Radovi na rotoru u Ulici Ivana Sabolića idu svojim tijekom, a odvijaju se i radovi na krovištu društvenog doma u Herešinu gdje rješavamo probleme i mjesnog odbora i udruga, ali i nogometnog kluba. Sve ono što smo zacrtali da ćemo tijekom ljeta raditi s pješačkim stazama i obnovama kolnika isto ima svoj tempo. Mogu reći da sam više nego zadovoljan kako to danas izgleda – zaključio je Jakšić.

>> FOTO: ROTOR SABOLIĆEVA-RADIĆEVA Postavljena prometna signalizacija, pripremljen teren za konkretne radove

Spomenimo da je izgradnja dugoočekivanog rotora na raskrižju Ulice braće Radića, Ulice Ivana Sabolića i Ulice Stari Brežanec započela početkom svibnja, a vrijednost projekta iznosi malo više od četiri milijuna kuna.

zatvori