Subota, 27. travnja 2024.

FOTO Ravnateljica Prelogović: Anketa je pokazala da roditelji žele da im djeca stoje u blagovaonici

Ravnateljica koprivničke Osnovne škole Đuro Ester Sanja Prelogović održala je sastanak sa svim roditeljima učenika koji pohađaju Područnu školu Vinica.

Naime, sastanak je sazvan nakon što su se neki od roditelja požalili na to što im djeca moraju jesti stojećki u novoizgrađenoj blagovaonici. Ipak, anketa je pokazala da svega sedam roditelja želi da im djeca u blagovaonici sjede, dok se njih 52 slaže s tim da za vrijeme ručka stoje.

Ravnateljica Prelogović je iskoristila priliku i na sastanku roditelje upoznala s radovima koji su napravljeni na zgradi škole.

– Roditelji su obišli školu i vidjeli novouređene sanitarne čvorove za djecu, zbornicu, blagovaonicu, kuhinju, sanitarni čvor za učitelje i tehničko osoblje, prostor skladišta za suhu hranu, prostor sanitarija kao i prostor za dostavu hrane te predivno novouređeno dvorište škole koje djeca dijele s vrtićem – rekla je Prelogović i dodala da je u vidu sigurnosti djece obnovljena električna struja i financiran dokup struje, srušeni su i sanirani dimnjaci te je obnovljeno krovište škole.

>> FOTO: SVE JE SPREMNO Učenici na Vinici uživat će u toplom obroku u novoj blagovaoni

Kako je dodala Prelogović, roditelji su prvi puta vidjeli i obnovljeni parket i zidove u učionicama, nove klupe, stolice, ploče, projektore i laptope za učenje informatike od prvog razreda.

zatvori