Petak, 26. travnja 2024.

FOTO/VIDEO Jakšić: Dolaze najbolje četiri godine u životu grada, napravit ćemo nikad veće iskorake

SDP-ov Mišel Jakšić i u narednom će četverogodišnjem razdoblju voditi Grad Koprivnicu.

Prema trenutnim podacima, glas mu je dao 6.031 birač, odnosno 59,17 posto, što mu donosi pobjedu već u prvom krugu.

– Zahvaljujem cijelom svom timu na protekle četiri godine, svim ljudima koji su radili u sustavu Grada jer ovo je njihova pobjeda. Ovaj rezultat pokazuje koliko su građani pozitivno percipirali sve ono što je učinjeno u protekle četiri godine, a učinjeno je doista puno – rekao je novi-stari gradonačelnik.

Ovakav rasplet sa sobom nosi i veliku odgovornost, svjestan je Jakšić koji je kampanju vodio pod sloganom ‘Srce puno Koprivnice’.

– Današnji rezultati nam nose veliku sreću, zadovoljstvo, ponos, ali i ogromnu odgovornost. Dolaze najbolje četiri godine u životu grada, napravit ćemo nikad veće iskorake – kazao je Jakšić i najavio da Ivica Pal ostaje predsjednik Gradskog vijeća. Dogradonačelnica će biti aktualna Jakšićeva zamjenica Ksenija Ostriž.

>> PRVI REZULTATI Jakšić pobjeđuje u Koprivnici, Koren i Kešer idu u drugi krug

Dodajmo da se prema trenutnim rezultatima iza Jakšića smjestio Mrežin Ivica Suvalj s 1.360 glasova, odnosno 13,34 posto. Slijedi HDZ-ov Franjo Marković s 1.280 glasova, odnosno 12,56 posto, zatim nezavisni Josip Večenaj s 902 glasa, odnosno 8,85 posto i na kraju Davor Milaković iz Domovinskog pokreta s 350 glasova, odnosno 3,43 posto.

 

Uživo iz stožera SDP-a

Objavljuje Drava.info u Nedjelja, 16. svibnja 2021.

zatvori