Subota, 4. svibnja 2024.

FOTO Podravka na domaćem terenu upisala pobjedu protiv Bjelovara

Rukometašice Podravka Vegete jučer su ugostile igračice Bjelovara, a igrana je utakmica zaostalog šestog kola 1. HRL za žene, poručili su iz kluba.

Trener Zlatko Saračević odmarao je vratarku Juliju Dumansku te Azenaide Carlos koja ima probleme s koljenom. Prvenstvo će se nastaviti i bez Selene Milošević koja iščekuje operaciju nakon teške ozljede križnih ligamenata u utakmici s Valceom.

>> FOTO: DO KRAJA SEZONE VAN TERENA Saračević: Siguran sam da će nam se Selena već iduće godine vratiti

– Podravka je ozbiljno krenula u utakmicu s obranom 6-0 gdje su Dragica Džono i Ana Buljan držale sredinu. Za prvih šest minuta igre Podravka se odvojila na +5, za rezultat 6:1. Zadržale su koprivničke rukometašice rezultatski odmak i do kraja poluvremena kada su na odmor otišle s rezultatom 18:13 – objašnjavaju u klubu.

Dodaju da su u drugom poluvremenu domaće igračice uz odličnu reakciju obrane i vratarke Antonije Tucaković postizale lake pogotke iz tranzicije.

Spomenimo i da je nakon dosta vremena zaigrala i Ivona Mrđen koja se oporavila od operacije koljena, a jednako tako sve se više na terenu može vidjeti i Lea Franušić koja upisuje sve veću minutažu na poziciji desnog vanjskog. Dobro razigrane Podravkašice u napadu i obrani do kraja povećavaju prednost na +9 i utakmicu privode kraju uz rezultat 33:24.

zatvori