Subota, 27. travnja 2024.

FOTO: DO KRAJA SEZONE VAN TERENA Saračević: Siguran sam da će nam se Selena već iduće godine vratiti

Selena Milošević, vanjska i vrlo važna obrambena igračica Rukometnog kluba Podravka Vegeta, do kraja sezone bit će van terena, poručili su iz kluba.

Razlog tome je ozljeda koja se dogodila u nedjelju na domaćem terenu u utakmici s rumunjskom Valceom.

– Dogodilo se ono čega smo se najviše pribojavali, a što je danas i službeno potvrđeno, Seleni su stradali križni ligamenti zbog čega njezina igračka sezona nažalost završava. Uskoro slijedi operacija, a nakon toga i rehabilitacija te vjerujemo u njezin brzi oporavak i povratak na rukometne terene – poručili su iz kluba.

Zlatko Saračević, trener Podravka Vegete, kazao je da je poznato koliko Milošević znači na terenu.

– Jedino što sam siguran je da će se vratiti iduće godine i da će biti ona ista Selena. Želim joj brz oporavak jer vrlo brzo slijedi operacija, a nakon toga i rehabilitacija – potvrdio je trener Saračević za klupske stranice.

Dodao je da ekipa mora nastaviti kroz europske izazove i hrvatsko prvenstvo bez vrlo važne karike u obrani. Također, istaknuo je da ostaje žal zbog ovog nemilog događaja koji je uzdrmao klupske redove.

– Ozljede su sastavni dio sporta, a posebno u ovom specifičnom vremenu koje je obilježio koronavirus. Nažalost bojim se da je na Seleni ostavilo traga i 35 dana samoizolacije. To se događa i drugim ekipama i iz te kože ne možemo, a ja mogu samo reći da ima i ostalih igračica te da će one morati preuzeti odgovornost. Moramo se složiti, a netko će vjerujem i iskoristiti tu šansu – zaključio je trener.

U nastavku pogledajte fotogalerija i pregled Seleninih utakmica gdje se najbolje može vidjeti njezina snagu i borbenost te zašto će nedostajati ekipi na terenu.

zatvori