Srijeda, 8. svibnja 2024.

Imamo dobitnicu koja će uživati u ‘zdravim oblizekima’

Portal Drava.info i “Zdravi oblizeki” u povodu božićnih blagdana poklanjaju jednom čitatelju ili čitateljici poklon paket zdravih proizvoda.

Paket iz ”Zdravih oblizeka” ide Mateji Makar Kiš. Upute o preuzimanju poklon paketa poslali smo vam u inbox.

U zdravom paketu mogu se pronaći sušeni čips od kelja, krekeri s chia sjemenkama, čips od jabuka, čips od batata, himalajska soli i energetske kuglice od čokolade, naranče i đumbira te kokos kuglice. Proizvodi su bez glutena, bez dodanog šećera, meda i mliječnih sastojaka.


U ova pandemična vremena, “Zdravi oblizeki” nude funkcionalne sokove za detoksikaciju, za podizanje imuniteta, za oporavak ili regeneraciju. U ponudi su i funkcionalni prahovi za pripravak koktela za podizanje imuniteta, kao što su prah koprive, prah cikle, prah đumbira. Tu su i čajevi koji služe za detoksikaciju i čišćenje organizma, čaj od bazge, čaj od koprive i niz drugih finih čajnih mješavina.

>>FOTO U Koprivnici otvorena trgovina ‘Zdravi oblizeki’ s funkcionalnom hranom, zdravim slasticama, sokovima, čajevima…

U svom asortimanu “Zdravi oblizeki” nude zdrave kolačiće, energetske pločice i bombice na bazi čokolade, kokosove kuglice, torte bez štetnih sastojaka, a tu je i druga trgovačka roba za pripremu kolača i zdravih napitaka.

zatvori