Četvrtak, 9. svibnja 2024.

FOTO U Koprivnici otvorena trgovina ‘Zdravi oblizeki’ s funkcionalnom hranom, zdravim slasticama, sokovima, čajevima…

Zeleni plac, osim internetske trgovine, od danas ima i svoju trgovinu u fizičkom obliku Zdravi oblizeki.

– Naša trgovina zdrave hrane u ponudi će imati prije svega funkcionalnu hranu i sokove za rješavanje različitih zdravstvenih tegoba. Tako će se u našoj ponudi naći hladnoprešani sokovi za regeneraciju, zatim za detoksikaciju organizma i imunoboost koktel za podizanje imuniteta. Razni čajevi i dodaci prehrani temeljeni na veganskoj i bezglutenskoj osnovi. Rafinirani šećer nećemo koristiti ni u jednom našem proizvodu što se tiče slastica – rekla je vlasnica trgovine Nada Zlatar Lukavski, koprivnička promotorica zdrave i sirove hrane.

Dodala je da su sastojci kombinirani baš za tu svrhu, jer je to temelj njenog dugogodišnjeg prakticiranja, iskustva, istraživanja u korist zdravlja i izlječenja.

– Na takvoj prehrani sam više od devet godina. Sva hrana je temeljena na biljnoj i voćnoj hrani, te sjemenkama i orašidima – istaknula je.

Na policama trgovine u Ulici Đure Basaričeka 18 mogu se tako naći razne slastice, krekeri, povrtni čips te mnogi drugi zdravi oblizeki, što već i sam naziv otkriva.

No, trgovina će biti i mjesto raznih edukativnih predavanja i radionica.

– Besplatne radionice i popratna neizostavna predavanja će se stalno održavati. Prva će biti 24. rujna u 17 sati. Radionica je osigurana odobrenim financijskim sredstvima Grada Koprivnice – otkrila je Zlatar Lukavski.

zatvori