Četvrtak, 25. travnja 2024.

Otkazan je glazbeni seminar koji se trebao održati u koprivničkoj Umjetničkoj školi

Otkazan je Musicorum MasterWeek MMW 2., glazbeni seminar koji su prošle godine po prvi puta organizirali Glazbeni centar Musicorum i Umjetnička škola Fortunat Pintarić.

Drugo izdanje seminara trebalo se održati u Koprivnici 12. i 13. prosinca u obliku radnog vikenda na kojem bi polaznici zajedno s mentorima učili, stvarali novu glazbu i družili se.
No, zbog sve većeg broja zaraženih koronavirusom organizatori su odgodili ovogodišnje izdanje Musicorum MasterWeeka na iduću godinu.

– Jako nam je žao jer smo sve lijepo pripremili i nadali se da ćemo završiti još ljepše ovu godinu. U cilju nam je da seminar reliziramo na kvalitetan način, što trenutno nije moguće zbog ograničenja ljudi, niti bi se mogli svi zajedno podružiti, a raspored bi morao sasvim drugačije izgledati – piše na Facebook stranici Glazbenog centra Musicorum.

Prijave za seminar tako su zatvorene, a one već ispunjene vrijedit će za iduću godinu. Također, vrijedit će i kotizacije za one koji su ih već uplatili.

Podsjetimo, Glazbeni centar Musicorum i Umjetnička škola Fortunat Pintarić iduće godine planiraju organizirati prvo glazbeno natjecanje u Koprivnici. Komorno natjecanje MUSICORUM fest 2021. održat će se 6. i 7. veljače iduće godine u dvorani Domoljub, a prijave su otvorene do 21. siječnja.

zatvori