Nedjelja, 28. travnja 2024.

VIDEO Goran Posavec Poso nastavio s Cerine Fit izazovom: Svakim danom sa sve većim žarom odrađujem treninge

Unatoč zatvaranju koprivničkih Gradskih bazena uslijed pandemije koronavirusa, Goran Posavec Poso nastavio je s Cerine Fit izazovom i do sada smršavio čak 31 kilogram.

Program vježbanja nastavio je pod vodstvom stručnih kineziologa i fizioterapeuta koji rade na Cerinama.

– Treneri Luka i Domagoj pošalju mi video s vježbama koje moram odraditi. Trenutno treniram svaki drugi dan i ide mi odlično. Vježbe su možda malo lakše nego prije, ali rezultati su tu. Do sada sam skinuo 31 kilogram i jako sam zadovoljan – rekao nam je Goran.

Podsjetimo, Goran se u program Cerine Fit izazov uključio u siječnju i od tada vodi zdrav život uz redovno vježbanje i pravilnu prehranu.

– Na početku mi je bilo i fizički i psihički jako naporno jer nisam mogao izvesti sve vježbe koje su mi treneri pokazali. Sada nakon više od dva mjeseca je sasvim druga priča. Svakim danom sa sve većim žarom i voljom odrađujem treninge jer vidim da mogu napraviti gotovo sve!

Goran će nastaviti s kućnim vježbanjem sve do ponovnog otvorenja Bazena Cerine. Cilj mu je ukupno smršaviti 50 kilograma.

– Trenirat ću dokle god bude trebalo i dok ne dođem do željene konstrukcije. Imam puno motivacije i vjerujem da ću uspjeti!

zatvori