Petak, 26. travnja 2024.

Pekarnicama na području županije dozvoljeno radno vrijeme od šest do 17 sati

Pekarnicama na području županije dozvoljeno je radno vrijeme od šest do 17 sati. Odlučio je tako Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije na današnjoj koordinaciji.

Osim toga, na koordinaciji su razmijenjene i aktualne informacije o bolesti COVID-19 uzrokovane koronavirusom. Načelnik Stožera Ratimir Ljubić izvijestio je kako je na području županije i dalje 12 osoba koje su pozitivne na koronavirus i trenutno nema novozaraženih.

Ravnatelj Opće bolnice Dr. Tomislav Bardek Mato Devčić istaknuo je da je danas u kućnu samoizolaciju otpuštena i druga pacijentica, a trenutno su u bolnici četiri pacijenta koji imaju lakše simptome.

Ravnateljica Zavoda za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije Draženka Vadla istaknula je da je pod zdravstvenim nadzorom 19 osoba, kontakata zaraženih osoba, a očekuju se nalazi uzoraka poslanih na testiranje zbog sumnje na COVID-19 infekciju.

Ravnatelj Policijske uprave koprivničko-križevačke Vjekoslav Štimac je izvijestio o sigurnosnom stanju te je dodao kako policijski službenici i dalje redovno vrše kontrolu propusnica te poštivanje mjera samoizolacije napomenuvši kako su trenutno 504 osobe obuhvaćene spomenutom mjerom.

zatvori