Izvor: pixabay.com
Pekarnicama na području županije dozvoljeno je radno vrijeme od šest do 17 sati. Odlučio je tako Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije na današnjoj koordinaciji.

Osim toga, na koordinaciji su razmijenjene i aktualne informacije o bolesti COVID-19 uzrokovane koronavirusom. Načelnik Stožera Ratimir Ljubić izvijestio je kako je na području županije i dalje 12 osoba koje su pozitivne na koronavirus i trenutno nema novozaraženih.

Ravnatelj Opće bolnice Dr. Tomislav Bardek Mato Devčić istaknuo je da je danas u kućnu samoizolaciju otpuštena i druga pacijentica, a trenutno su u bolnici četiri pacijenta koji imaju lakše simptome.

Ravnateljica Zavoda za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije Draženka Vadla istaknula je da je pod zdravstvenim nadzorom 19 osoba, kontakata zaraženih osoba, a očekuju se nalazi uzoraka poslanih na testiranje zbog sumnje na COVID-19 infekciju.

Ravnatelj Policijske uprave koprivničko-križevačke Vjekoslav Štimac je izvijestio o sigurnosnom stanju te je dodao kako policijski službenici i dalje redovno vrše kontrolu propusnica te poštivanje mjera samoizolacije napomenuvši kako su trenutno 504 osobe obuhvaćene spomenutom mjerom.