Petak, 26. travnja 2024.

I druga pacijentica oboljela od COVID-19 puštena iz koprivničke bolnice, zasad nema novih potvrđenih

I druga pacijentica koja je bila hospitalizirana zbog COVID-19 u koprivničkoj Općoj bolnici ‘Dr. Tomislav Bardek’ puštena je iz bolnice u kućnu samoizolaciju.

Pacijentica je dobrog zdravlja i bez simptoma te je uz liječničke upute puštena u kućnu samoizolaciju u kojoj će se pridržavati svih propisanih mjera i pravila samoizolacije.

Ukupan broj osoba oboljelih od COVID-19 infekcije na području županije je i dalje 12, od čega su četiri osobe s blažim simptomima hospitalizirane, a ostale su na kućnoj njezi u samoizolaciji. Pod liječničkim nadzorom i u samoizolaciji je 19 bliskih kontakata zaraženih osoba. U tijeku dana će biti poznati i rezultati uzoraka koji su zbog sumnje na COVID-19 infekciju uzrokovanu koronavirusom poslani na testiranje.

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije ovim putem još jednom poručuje građanima da budu odgovorni te da se pridržavaju svih mjera i uputa, održavaju higijenu te izbjegavaju socijalne kontakte uz obavezno poštivanje fizičkog razmaka kako bi spriječili širenje zaraze bolesti.

(kckzz.hr)

zatvori