Petak, 26. travnja 2024.

CERINE FIT IZAZOV Rezultati se vide na vagi i u ogledalu, Goran Posavec Poso: Osjećam se nikad bolje!

Goran Posavec Poso u siječnju se uključio u program Cerine Fit izazov kako bi okrenuo novu stranicu i usmjerio se prema zdravom životu, a prvi rezultati itekako su obećavajući.

Prema riječima stručnog tima Sportskog centra Cerine koji vodi Gorana u životnu promjenu, rezultati su vidljivi i na vagi i u ogledalu: Goran je već izgubio 16 kilograma.

“Već u samim počecima primijetili smo da je jako motiviran i željan rada što je uvelike olakšalo našu suradnju. Prvih tjedan dana najviše smo se orijentirali na učenje motoričkih znanja i sposobnosti te puno razgovarali o njegovom načinu života i prehrani.”

Nakon utvrđivanja plana treninga i prehrane, krenulo se s ozbiljnijim radom.

Snimio Marko Posavec.

“Napravili smo osnovne funkcionalne testove i mjerenja, posložili jelovnik i krenuli s usvajanjem novih životnih navika koje ostaju i nakon fit izazova. Naš glavni cilj je da Goran nauči samostalno trenirati i manipulirati prehranom bez izgladnjivanja i izbacivanja određenih namirnica iz svakodnevnog jelovnika. Nakon mjesec dana naše suradnje rezultati su itekako vidljivi, što u ogledalu, tako i na vagi. Goran je izgubio 16 kilograma i osjeća se bolje nego ikad u svome tijelu, a tek smo zagrebli površinu”, poručuju iz stručnog tima Cerina.

– Jako sam zadovoljan… svime u tom projektu! – rekao je Poso Dravi.info. – Osjećam se nikad bolje, veselo i radosno. Zahvaljujem trenerici Meliti, treneru Luki i maseru Luki Sminderovcu. Nastavljam s programom jer moj cilj je da naučim o zdravoj prehrani, da naučim mršavjeti na zdrav način i da shodno tome izgubim još nekoliko kilograma na taj zdrav način – zaključio je Poso, a mi mu čestitamo i podržavamo ga!

Snimio Marko Posavec.
zatvori